Det här företaget tycker jag om

Ute skiner solen så det är nästan synd att sitta inomhus men så ser jag på termometern just nu i skrivande stund att det är fem minusgrader, så jag sitter nog kvar här på kontorsstolen i alla fall inne i värmen och skriver ytterligare ett inlägg på bloggen. Hej och hallå förresten! Det jag kommer att tänka på så här i skrivande stund är att jag har fått bra hjälp av en målare i Höganäs. Det kan vara bra att skriva ett litet inlägg om det här så att ni som också behöver en målare i Höganäs ska få reda vem det var som jag vände mig till, sen kan ni också vända er till denne målare i Höganäs om ni har behov av det. Målaren som hjälpte mig heter Marius Paris. Jag är inget vidare bra på att vare sig måla eller tapetsera och nu när jag har blivit villaägare till ett hus som behövde målas och tapetseras om invändigt så behövde jag hjälp av någon kompetent målare till det här. Jag sökte lite på nätet och hörde mig för och det var så jag fick reda på att det finns en målare i Höganäs som heter Marius Paris. Han har hjälpt mig att både måla och tapetsera om och det har blivit ett så himla fint resultat. Det här gör ju att jag gärna vill dela med mig av det här till er genom att skriva om denne målare i Höganäs till er alla, ni som troget och lojalt kikar in här på bloggen dag efter dag för att läsa alla mina inlägg. Nu har ni också möjligheten att få kompetent hjälp. Jag tror att ni kommer att bli precis lika nöjda som jag om ni väljer att anlita Marius Paris.