Gå en intensivkurs!

Hallå! Om du vill ta körkort snabbt är det möjligt att lyckas genom en intensivkurs. Under kursen är det lektioner varje dag i minst sex till sju timmar. Du måste investera en halv dag eller mer varje vecka för att delta, men resultaten är värda det! Efter att ha genomfört en sådan här intensivkurs i Uppsala kunde jag utan problem klara uppkörningen och teoriprovet och det var så underbart att få körkort. Jag kan nu söka andra jobb som jag är mer intresserad av och en bil kommer jag köpa snart också. Den körskola som jag gick denna kurs på var bra för det var kvalité på utbildningen och trots att det var ett späckat schema kände jag att det inte var mer än vad jag klarade av. Men det var ändå så att jag fick sitta på kvällarna och plugga teori och testa mig själv och jag gjorde hela tiden framsteg. När jag skulle köra upp var jag nervös och tänk om jag skulle göra något fel eller köra på någon? När vi rullade iväg släppte nervositeten efter ett par minuter och jag glömde att jag var i en uppkörningssituation. Magkänslan sa att det hade gått bra och när vi kom tillbaka sa inspektören att jag var godkänd och efter en vecka kom körkortet med rekommenderat brev. Man får ändå köra för blir man stannad syns det i datorn att man har körkort. Från och med idag har jag kört i tre månader och det har gått bra hittills, vilken lättnad!

Om du vill ta körkort snabbt kan du anmäla dig till en intensivkurs. Fördelen är att då är det avklarat sedan och i paketet ingår allt. Men det går förstås bra att ta körkort på det vanliga viset också, det väljer man utifrån vad som passar en själv bäst.